COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
RESULTAT
LÖRDAG
4
MAJ


Det blir ett...två lopp 14 augusti!

2021-06-15 - Äntligen ljusnar läget och restriktionerna lättar. Vi kommer därför att hålla KfS Kungsholmen Runt lördag 14 augusti! Det blir det första större loppet i Stockholm efter pandemiutbrottet. Men vi arrangerar endast milklassen och knatteloppen. Anmälan öppnar 1 juli, men alla ni som var anmälda till 2020 års lopp och antog erbjudandet att få en kampanjkod till 2021 får ett mejl under tisdagen. Ni kan nyttja koden och anmäla er omgående. Ni som har hotmail, live, outlook, microsoft, kolla i spamkatalog och markera gärna mailet som "ej spam".
Läs vidare


Preliminärt kommer vi att kunna starta grupper om 900 deltagare. Tills beskeden blir definitiva planerar vi för två millopp med det antalet löpare. Men vi är beredda att släppa in fler än 1800 om chansen ges.
Erbjudandet till 2020 års deltagare gäller även halvmaratonlöparna, som nu alltså kan byta till milklassen. Men ni kan även välja att spara på er rabatterade plats till 2022, då vi kommer tillbaka med halvmaran.
Vi har en specialbana för 2021, som är ännu snabbare och mer vattennära genom att vända halvvägs, på Hornsbergs Strand, och springa tillbaka mot Stadshuset och Rålis. Det ger oss ett mer koncentrerat lopp. Men som allt annat under 2021 är det snabba besked och omkastningar som gäller, så vi återkommer med detaljerad information.


Löparglädjen är snart tillbaka på Norr Mälarstrand!

Nytt är också att vi delar upp knatteloppen i fyra klasser - en för de yngsta (upp till 7 år) som får ha en vuxen med sig. 8-9-åringarna springer lite längre, av egen kraft. 10-11-åringarna respektive 12-13-åringarna erbjuds två Rålisvarv. Vi återkommer snart med öppning av den anmälan.


Bråttom till glassen i Rålis.