COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ


Umara fyller dig med energi under loppet

2024-04-25
Den 4 maj hjälper Umara dig att komma Kungsholmen Runt fylld av energi. På våra tre vätskestationer längs med banan serverar vi den unika sportdrycken med optimalt sammansatt ratio mellan maltodextrin och fruktos + elektrolyter för att hålla vätskebalansen och energin på topp. Förbered dig genom att beställa sportdrycken med 15% rabatt.  Läs mer »

Vi ger dig tio veckors träningsprogram!

2024-02-21
Bästa sättet att komma i form? Att ha ett fast schema fram till ett lopp! Därför bjuder vi på hela sex träningsprogram på olika nivåer: för att klara milen på 40, 50 eller 60 minuter eller halvmaran på en och en halv timme, två timmar eller två och en halv timme.  Läs mer »

Coop Kungsholmen Runt – Nytt namn, samma lopp

2024-01-18
Från och med i år kommer vår löpartävling, som tidigare hette KfS Kungsholmen Runt, att gå under det nya namnet COOP Kungsholmen Runt! Men som sagt, förutom ett nytt namn kommer du fortfarande kunna njuta av samma fantastiska lopp och folkfest som tidigare.

Tävling - Kickstarta din träningsmotivation!
För att fira dessa förändringar och för att hjälpa dig komma igång med träningen, ger vi dig chansen att vinna ett presentkort på 500 kr hos Coop. Läs mer om tävlingen på kfstockholm.se/tavla


Vi rimmar in julen

2023-12-18
Som vanligt bjuder vi inte bara på bästa loppen, utan också på de bästa rimmen.
Ge dig själv och alla andra den bästa klappen och briljera med rätt rytm på verserna.
Till anmälan »

Till rimmen »  Läs mer »

Fler nyheter »