COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ


Vi ger dig tio veckors träningsprogram!

2024-02-21
Bästa sättet att komma i form? Att ha ett fast schema fram till ett lopp! Därför bjuder vi på hela sex träningsprogram på olika nivåer: för att klara milen på 40, 50 eller 60 minuter eller halvmaran på en och en halv timme, två timmar eller två och en halv timme.  Läs mer »

Coop Kungsholmen Runt – Nytt namn, samma lopp

2024-01-18
Från och med i år kommer vår löpartävling, som tidigare hette KfS Kungsholmen Runt, att gå under det nya namnet COOP Kungsholmen Runt! Men som sagt, förutom ett nytt namn kommer du fortfarande kunna njuta av samma fantastiska lopp och folkfest som tidigare.

Tävling - Kickstarta din träningsmotivation!
För att fira dessa förändringar och för att hjälpa dig komma igång med träningen, ger vi dig chansen att vinna ett presentkort på 500 kr hos Coop. Läs mer om tävlingen på kfstockholm.se/tavla


Vi rimmar in julen

2023-12-18
Som vanligt bjuder vi inte bara på bästa loppen, utan också på de bästa rimmen.
Ge dig själv och alla andra den bästa klappen och briljera med rätt rytm på verserna.
Till anmälan »

Till rimmen »  Läs mer »

I år blev det en solskenshistoria

2023-05-15
Vi hade utlovat vår. Men det blev sommar! Vår varmaste KfS Kungsholmen Runt på många år blev en solskenshistoria. Det stoppade inte dagens vinnare, Carolina Wikström, Mikaela Arfwedson, Ebba Tulu Chala och Joacim Lantz.  Läs mer »

Anmälan är öppen fram till starterna!

2023-05-12
Det går bra att anmäla sig även på fredag och lördagförmiddag. Anmälan är öppen hela vägen till starterna. Du anmäler dig här oavsett om du gör det hemifrån eller "på plats". Därefter skickar vi ett startbevis som du visar upp vid sekretariatet för att hämta din nummerlapp. Välkomna! 3000 deltagare i skrivande stund.

Äntligen har vi klart med att vi kommer att ha harar på lördag!

2023-05-11
Våra farthållare kommer att hjälpa er att hålla följande farter.

På milen:
40 minuter
50 minuter
60 minuter

  På halvmaran:
1:20
1:30
1:45
2:00

...och när ni kommer i mål firar vi det hela med chokladpudding från Heat Asplunden, utöver Vitamin Well, Umara, banan och bulle!

Ändringar gör banan rakare

2023-05-10
Byggjobb inne i Rålis och på "Krillan" skapar förändringar på vår bana. Vi går i mål på samma plats som där vi startar, på Rålambshovsleden. Halvmaratonlöparna får en flackare avslutning med vändpunkt på Norr Mälarstrand.  Läs mer »

Upp till 10 000 kronor i segerpris

2023-05-08
På KfS Kungsholmen Runt gör vi allt för att du ska springa så fort som möjligt. Precis som du. Banrekorden är 28:43 resp 33:36. De senaste åren har vi delat vi ut över en kvarts miljon kronor till svenska elitlöpare. På lördag kan du vinna upp till 10 000 kronor i segerpris.  Läs mer »

Startbevisen har skickats

2023-05-07
Nu har vi skickat elektroniska startbevis till alla anmälda.

Har du inte fått ditt startbevis kan det bero på flera orsaker:
- kontaktpersonen som anmält dig har angivit sin egen epostadress på din anmälan
- startbeviset har hamnat i din spamkatalog (vanligt för hotmail, live, outlook och spray-adresser)
- ditt företagsmailserver har blockerat automatiska email från oss (kth.se, mfl)

I första hand kan du gå in på din anmälningsbekräftelse där du hittar en länk till ditt startbevis. Annars kan du kontakta oss på cedric@studenterna.nu så skickar vi startbeviset på nytt.

Nummerlappar hämtas ut på Runners' Store, Regeringsgatan 26, onsdag 10 - fredag 12 maj, kl 10-19. Ej uthämtade nummerlappar delas ut på tävlingsdagen med start kl 8.30 vid tävlingssekretariatet i tunneln mellan Rålambshovs- och Konradsbergsparken.

Det går fortfarande att anmäla sig hela vägen fram till starten på respektive lopp på anmälningsformuläret.

Fler nyheter »