COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
RESULTAT
LÖRDAG
4
MAJ


Handelsbanken är stolt sammarbetaspartner med KfS Kungsholmen Runt

2023-05-04 - Handelsbanken bidrar med en fantastisk DJ till vårt lopp och har både kunder och medarbetare som deltar i loppet. Läs mer om bankens arbete och satsningar inom hälsa och arbetsmiljö.

- Hur arbetar ni med det på Kungsholmen?
- Vårt mål för hälso- och arbetsmiljöarbetet är att alla ska må bra, utvecklas och fungera optimalt. Det är ofta de små sakerna som gör att man mår bra. Det kan vara allt från en promenad med en kollega, att få möjlighet att uttrycka sig och bli lyssnad på, nätverkande och friskvårdsbidrag till att delta i evenemang så som Kungsholmen Runt! Handelsbanken har tre kontor på Kungsholmen och vi arbetar tillsammans, men även var för sig, med hälsa och arbetsmiljö.

- Vad är det viktigt för er att vara med och bidra?
- Vi är sedan många år stolt samarbetspartner till Kungsholmen Runt. Det är roligt att vara en del av ett så uppskattat evenemang och vi har både kunder och medarbetare som deltar i loppet. Löparna kommer passera åtminstone ett av våra kontor, men det kan hända att det går för fort för att man ska hinna uppmärksamma det. Det är inte läge att stanna då, men ni är välkomna att höra av er till oss eller titta in på något av våra kontor på Kungsholmen. Ni hittar oss på Hornsbergs Strand, vid Kungsholmstorg och på Arbetargatan.