COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ


Vi springer 7 maj!

2021-12-14 - Nu öppnar vi för anmälan till den 41:a upplagan av Kungsholmen Runt! Vi är tillbaka till sköna maj med tävlingen lördag 7 maj och återinför även halvmaran utöver milloppet. De som var anmälda till 2020 års lopp och valde att få en kampanjkod samt inte sprang i somras får en ny chans till det reducerade priset av 100 kronor. Läs mer »

Kungsholmen Runt har etablerat sig som en av Sveriges snabbaste millopp med banrekord på 28:43 för killarna och 33:24 för tjejerna. Det på en bana som under de första sex-sju kilometerna följer holmens stränder och kajer. På halvmaran tar man två varv runt Kungsholmen + ett runt Rålambshovsparken.

Vi har numera fyra olika klasser för barnen, upp till 13 år. De yngsta springer en snutt inne i Rålis, hand i hand med mamma, pappa, farmor eller vem som nu hinner med dem. Det blir fler varv för de äldre, upp till ungefär två kilometer för 12-13-åringarna.

Ta dig direkt till anmälan!

De 3000 första som anmäler sig till milen eller halvmaran får en funktions-t-shirt från Saucony inkluderat i anmälningsavgiften. Detta gäller även er som var anmälda till 2020 års lopp och valde att få en kampanjkod till kommande lopp. Om ni inte sprang i somras har ni alltså en ny chans till det reducerade priset av 100 kronor. Undantagna är de som anmälde sig till det lägsta kampanjpriset hösten 2019, där det inte ingick någon tröja.

Medlemmar i Konsumentföreningen Stockholm har 100 kronors rabatt på anmälningsavgifterna till milen och halvmaran. Ange de två första bokstäverna i förnamnet + det sjusiffriga medlemsnumret i rutan för kampanjkod.

Håll er uppdaterade på våra sociala medier, instagram och facebook.