COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ


Inget lopp 9 maj, men väl senare i år

2020-05-08 - I morgon, lördag 9 maj, skulle vi ha arrangerat den 40:e upplagan av KfS Kungsholmen Runt. Tyvärr har det blivit helt omöjligt, av kända skäl. Vi tänker arrangera ordinarie KfS Kungsholmen Runt senare i år. Alla anmälningar kvarstår och kommer att kunna nyttjas då. Vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället i akt att springa en mil eller två på hemmaplan, eller varför inte på den bana som sträcker sig på gångvägarna intill vår tävlingsbana? Det verkar bli idealiska förhållanden!

Vi arbetar vidare med planeringen av arrangemanget, men avvaktar med att besluta vilket datum det blir, då vi inte vill ändra det flera gånger.

Absolut viktigast är att när vi väl kommer att arrangera KfS Kungsholmen Runt, så ska det ske på ett säkert sätt ur alla perspektiv. Därför får loppen anpassas till det.

Vi återkommer även till hur vi kan ta hand om dem som inte kommer att kunna delta på det slutgiltiga datumet. Avgörande för de besluten är bland annat om vi får ta del av det stöd som staten utlovat ska ges via RF och dess specialförbund, till de föreningar som har drabbats av det rådande läget.

Tills dess, träna på! Och missa inte chansen att ibland ta ut er fullständigt på en millång bana på den Kungliga Holmen!