COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
RESULTAT
LÖRDAG
4
MAJ


Spring KfS Kungsholmen Runt under hela veckan!

2020-05-04 - På lördag skulle vi ha firat KfS Kungsholmen Runts 40-årskalas tillsammans med er. Tusentals och åter tusentals av er. Det har vi fått skjuta upp tills vi får och kan träffas igen. Låt oss i stället fira hela veckan lång med att springa runt Kungsholmen. Vi har skapat ett segment som följer KfS Kungsholmen Runts tävlingsbana, men som går på säkra vägar dvs bara på gångstråk, nu när vi inte kan stänga av trafiken.

Spring banan när ni vill, men passa gärna på udda tider, för det är ett så populärt stråk att det ibland kan vara svårt att komma fram i det vackra vårvädret.

Lägg ut bilder på er runda med #kfskungsholmenrunt2020 på Instagram, så är ni med och vinner priser som vi ger till de snyggaste bilderna och fyndigaste formuleringarna. Givetvis ärar vi även de snabbaste tiderna på segmentet vid veckans slut (söndag 10 maj).

Varje dag berättar vi historier om Kungsholmen knutna till banan. Missa inte det det fotoalbum som växer dag för dag!

Nu börjar vi med segmentet, så att ni hittar runt med start och mål i Rålis. Och, just det, Kungsholmen har krympt till 9.9km! Spring vidare 100 meter för att få till milen, men segmentet börjar och slutar just under Lilla Västerbron, mellan skejtparken och basketplanen.