COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
RESULTAT
LÖRDAG
4
MAJ


KfS Kungsholmen Runt skjuts upp

2020-04-02 - Med fem veckor kvar till det datum då vi hade planerat att arrangera KfS Kungsholmen Runt tvingas vi konstatera att det inte längre finns några realistiska förutsättningar att hålla tävlingen den 9 maj. Vi skjuter därför upp KfS Kungsholmen Runt, men väljer att inte slå fast det nya datumet. Vår avsikt är att arrangera så tidigt som samhällsläget gör det möjligt och vi har resurserna att genomföra det. Vi kan lika lite som någon annan idag bedöma exakt när det kan ske.

Under tiden fortsätter vi att göra allt vi kan för att bidra till att alla kan stärka sitt immunförsvar och sitt psykiska välbefinnande genom att träna, såväl i den egna föreningsverksamheten som genom att erbjuda fria träningsprogram.

Anmäl dig till Saucony We Who Run Kungsholmen, så får du varje vecka strukturerad träning upplagd utifrån dina förutsättningar. Vi skissar träning på sju olika nivåer, allt från att klara av att komma runt en mil eller ett halvt maraton (21.1km) till att göra det på bestämda tider, ner till 40 minuter på milen eller 90 minuter på halvmaran. Dessa skisser sträcker sig över tio veckor, fram till 9 maj, men vi kommer att undersöka om vi kan skapa en fortsättning.

Vi återkommer så fort som vår planering för att genomföra KfS Kungsholmen Runt kan starta igen. Under tiden tar vi inte emot nya anmälningar och fryser de innevarande tills besked kommer om eventuella stödbidrag från staten via Riksidrottsförbundet.

/Tävlingsledningen för KfS Kungsholmen Runt