COOP KUNGSHOLMEN RUNT, 4 MAJ 2024
COOP ESKILSTUNA RUNT, 21 SEP 2024
COOP LINKÖPING RUNT, 22 SEP 2024
ANMÄLAN
LÖRDAG
4
MAJ


I morgon onsdag öppnar efteranmälan på Runners' Store

2019-05-07 - Vi har tagit emot över 4000 anmälningar till årets KfS Kungsholmen Runt, som hålls på lördag. Men än går det att springa loppen. I morgon öppnar efteranmälningarna på Runners' Store, Regeringsgatan 26. Vi har öppet onsdag - fredag, kl 10-19. Kom tidigt så får du extra give aways!

På Runners' Store kan du som redan har anmält dig hämta din nummerlapp och välja t-shirt. Visa upp det elektroniska startbevis som du har fått på mejlen. Det går även att hämta åt andra deltagare. Vi ger bort buffar från KfS och kortlekar från Fairtrade till alla som kommer de första dagarna - begränsad tillgång!

Man kan byta klass, överlåta sin startplats eller efteranmäla sig. Fyll i blanketten och ta med den till butiken, så sparar du tid på plats.

Alla våra deltagare får en värdekupong som ger 20 procents rabatt på Sauconys skor ock kläder i det ordinarie sortimentet. Och ännu bättre pris (999 kr) på ursnabba Saucony Fastwitch 9 som matchar KfS Kungsholmens bana, som är Sveriges Snabbaste mil.

Du kan även köpa Umaras extra langningsservice, som ger extra energi till alla våra löpare. Läs här om allt du får inklusive langning under loppet.